Rodney Hermans overleden

Maandagmorgen 15 oktober is op 46 jarige leeftijd Rodney Hermans overleden. Rodney was van 2014 tot 2017 de hoofdcoach van de Castricumse Rugby Club. Onder zijn bezielende leiding speelde ons eerste team jarenlang mee in de top van de Nederlandse ereklasse om het Nederlands kampioenschap. Rodney kwam 20 jaar geleden met zijn maat Bob uit Dunedin, (Nieuw Zeeland) naar Castricum  voor de rugbysport, het avontuur en om zijn Nederlandse roots te ontdekken.

In 2014 mochten we in ons eigen dorp, onder zijn leiding spelen tegen de wereldkampioen, zijn geliefde All Blacks uit Nieuw Zeeland. Al die jaren is hij in Castricum gebleven.

Recentelijk nog heeft Rodney met volle energie een leidende bijdrage geleverd aan de totstandkoming van het jeugdplan van de Castricumse Rugby Club.

Naast het behalen van veel sportieve successen met onze club, heeft hij zich ook ingezet om mensen via coaching hun eigen krachten te leren kennen. (meer klik op foto)…….

Ook heeft hij jarenlang kinderen op basisscholen in Castricum enthousiast gemaakt voor sport en beweging.

Het afgelopen jaar werd hij getroffen door ziekte die hij met al zijn inzet heeft geprobeerd te bestrijden, voor zijn gezin en zichzelf. Aan die ongelijke strijd is nu toch een einde gekomen.

We blijven Rodney dankbaar voor alles wat hij voor onze club gedaan heeft. Onze gedachten gaan uit naar Lieke, Ziggy, Morris en Liv, die nu zonder zijn inbreng verder gaan. We zullen hen daarbij steunen.

Rodney wordt herdacht op vrijdag 19 oktober om 16:00 uur in Geesterhage, Geesterduinweg 3 te Castricum. Tevens gelegenheid tot schriftelijk condoleren van 16:00 to 18:00 uur in de naastgelegen zaal. De crematieplechtigheid vindt in besloten kring plaats. Dezer dagen verblijft Rodney samen bij zijn gezin.

In plaats van bloemen, kan een bijdrage overwogen worden voor een blijvende herinnering aan Rodney.

“Life is short and meaningless unless you make the best of it” (Racoon)